Taxaties

Een taxatie is een serieuze zaak. Banken en hypotheekverstrekkers stellen hoge eisen aan taxateurs en aan de rapporten die zij voor jou maken. Bij ons wordt het taxatierapport opgemaakt volgens de geldende normen door een VastgoedCert en NRVT gecertifi­ceer­de Makelaar-Taxateur. Het rapport wordt door alle geldgevers, overheid en Belastingdienst geaccepteerd.

Zodra jouw verzoek bij ons binnenkomst wordt een opdrachtbevestiging opgesteld en verzoeken wij je deze ondertekend aan ons te retourneren. Dan starten de werkzaamheden om op een zo kort mogelijke termijn een gevalideerd digitaal rapport aan te leveren.

Waarom niet op papier? Het rapport is niet meer vergelijkbaar met die van enkele jaren geleden. Een taxatierapport beslaat al gauw 80 pagina's, en bij appartementen is het eerder regel dan uitzondering dat het 100-125 pagina's telt.

Vraag een taxatie aan

Taxatie-actie!

Tien weken lang verloten we tussen de VastgoedPro-makelaars elke week een Fletcher Cadeaubon onder de opdrachtgevers die die week een taxatie door een VastgoedPRO-taxateur laten uitvoeren. Bent u de winnaar, dan ontvangt u een Fletcher Cadeaubon!