Makelaardij

Het woord Makelaar OZ duidt op een tussenpersoon bij de handel in Onroerende Zaken. De makelaar brengt partijen bij elkaar en bemiddelt zo bij koop en verkoop van huizen, kantoren, registergoed, regelt contracten en (ver)koopafspraken. Een groot deel van het werk bestaat uit het zoeken van een geschikte partij om dat bepaalde goed eenmalig mee te verhandelen.
Wij zijn aangesloten bij VastgoedPRO (voorheen: LMV). Die beroepsorganisatie staat voor kwaliteit en betrouwbaarheid. Het is ieder VastgoedPRO-lid verboden te handelen. Dat houdt in dat alleen het belang van de klant wordt gediend en niet dat van de makelaar zelf. De goede verkoopresultaten zijn voor de opdrachtgever. De makelaar ontvangt slechts een bescheiden percentage over de transactieprijs. Een handelaar daarentegen steekt de winst in eigen zak. Zijn winst is uw verlies.

Uw huis zullen wij graag verkopen. Onze verkoopportefeuille is bewust klein zodat we maximale tijd, energie en aandacht in uw woning kunnen steken. De bezichtigingen en besprekingen zullen altijd door Godfried van der Linden zelf worden gedaan.
Iedere keer dezelfde persoon die dus een betere inschatting kan maken hoe de partijen tegenover een mogelijke transactie staan en hoe ze te overtuigen.

Aankoopbegeleiding: Onze specialiteit! U kijkt of het huis u aanstaat. Dat is dus uw eigen subjectieve visie. Wij kijken verder dan dat. Wij kijken naar objectieve maatstaven, beoordelen of een nadere bouwkundige inspectie nodig is en zullen de waarde vaststellen. De onderhandelingen doen wij ook voor u. Zeker als u 'verliefd' op de woning bent geworden is dat waardevol. U betaalt niet te veel. We zijn zo overtuigd voor u van waarde te zijn, dat u de niet goed geld terug garantie krijgt. U bent ons dan geen vergoeding verschuldigd. Er valt voor u dus veel te winnen en niets te verliezen!

Bel ons voor een informatief gesprek.
 
Neem direct contact op!